HTML

Kovax blogol

Friss topikok

  • : Hű, erre a komment dologra csak most kezdek rájönni!!! OP (2005.02.13. 11:58)

Címkék

2010.06.13. 20:36 Kovax1985

Tizedszer Ezúttal nyolcan vágtunk neki egy melegnek ígérkező júniusi vasárnap, és végül nagyszerű időnk volt: az elején a szőlőhegyeken még borongós, kis ellenszéllel, aztán kisütött a nap és az északi szél szépen végigfújt minket a keleti oldalon a síkon
Sok pihenővel nagyon kellemesen haladtunk, technikai akadály nem nehezítette az utat (csak nekem esett le a láncom mintegy végszóra a Pihenőkeresztnél) - egyszóval tényleg optimálisak voltak a körülmények.
A táv ezúttal 127.84 km lett, amihez egy kellemes 19.3-as átlag és így 6 óra 36 perc tekerési idő tartozott. A pihenők miatt a valóságban úgy nézett ki, hogy 8-kor indultunk Sopronból, és fél 8-kor érkeztünk ugyanoda. Kellemesen elfáradtam, és remélem mindenki legalább ennyire élvezte a túrát Köszönet Esztinek, Tündének, Zsoltinak, Báznak, Gerinek, Zolinak és Lacinak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kovax.blog.hu/api/trackback/id/tr706519435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása